CRDD a escoles i instituts

Des del CRDD oferim xerrades i tallers gratuïts adreçats a la comunitat educativa per tal de fomentar la igualtat d’oportunitats i la prevenció de les violències masclistes i LGTBIfòbiques, reconduint conductes de risc i facilitant la detecció prematura de relacions abusives.

Si al vostre centre voleu treballar temes relacionats amb la prevenció de violències masclistes, les relacions igualitàries, el col·lectiu LGTBI+, o incorporar la mirada de gènere a l’aula, no dubteu a contactar amb nosaltres.

Podeu descarregar el tríptic de les activitats aquí.

La Maleta Coeducativa

Activitats per a l’alumnat d’infantil i primària on treballem amb una bateria de contes no sexistes inclosos en la Guia de contes no sexistes, que publiquem cada any per Sant Jordi.

Més informació

Igualtat de gènere i prevenció de la violència masclista

Activitats per a l’alumnat de secundària destinades a treballar el mite de l’amor romàntic i les relacions de parella des d’una perspectiva de gènere, amb l’objectiu de prevenir les relaciones abusives.

Més informació

Diversitat sexual, afectiva i de gènere

Taller que gira en torn la diversitat sexual, afectiva i de gènere, promovent una mirada positiva i enriquidora, amb l’objectiu de prevenir la discriminació i l’assetjament escolar per raó d’orientació sexual, identitat o expressió de gènere.

Més informació 

Professorat i famílies

Tallers de formació especialitzada per als equips professionals de cada centre i/o famílies, per tal d’incorporar la perspectiva de gènere en la vostra metodologia i funcionament diari.

Professorat

Famílies