Programació dels actes de commemoració del 8M

El 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones, una jornada de reflexió i reivindicació dels drets de les dones en totes les esferes de la vida pública i privada. L’Ajuntament de Sant Boi i el teixit associatiu de dones de la ciutat han organitzat diverses activitats durant de tot el mes de març. Entre elles destaquen:

 

  • Concentració i lectura del manifest el 8 de març a les 12h a la Plaça de l’Ajuntament.
  • Sortida cap a la manifestació unitària de Barcelona el 8 de març a les 17.30h des de l’aparcament de l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya Sant Boi (c. J. Torras i Bages). Servei gratuït d’autocars (places limitades. No es fan reserves prèvies).
  • Acte central d’homenatge a les dones de totes les edats que visquin i/o treballin a Sant Boi i que es dediquin o s’hagin dedicat professionalment al treball de cura remunerat.  L’acte tindrà lloc el 9 de març a les 18h a Cal Ninyo (c. Joan Bardina, 44)
  • Projecció de la pel·lícula ‘Cinco Lobitos’ el dimarts 14 de març a les 18h als cinemes Can Castellet. Hi haurà servei de guarda d’infants amb la projecció de la pel·lícula infantil ‘La Guerrera del Amazonas’. Reserva d’entrades gratuïtes a les taquilles dels cinemes a partir de l’1 de març (de dilluns a diumenges a partir de les 17h).f
  • Continuitat de la campanya Visibilitzem-nos! per donar a conèixer el Cercador d’Expertes de Sant Boi, un espai per compartir els talents i sabers de les santboianes i  establir contactes.  

 

Més informació al díptic de la programació.