Acte d’homenatge a les dones científiques

El passat 4 de març, en el marc de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, l’Ajuntament de Sant Boi va  homenatjar a 59  dones que viuen o treballen a Sant Boi i que es dediquen o s’han dedicat professionalment a la ciència en diferents camps.

La presentació de l’acte va estar a càrrec de la  Cristina Sáez, periodista especialitzada en divulgació científica, i va comptar amb una taula rodona amb la participació de  Lluïsa Moret, alcaldessa; Sensi Domínguez, regidora d’Igualtat de Gènere, Feminisme i reforma horària; Meritxell Gironella, doctora en biomedicina i Directora de l’Equip d’Oncologia gastrointestinal i pancreàtica de l’Hospital Clínic ; Judith Usall i Susana Ochoa, psiquiatra i psicòloga respectivament del Parc Sanitari Sant Joan de Déu i coordinadores del Grup de Recerca Etiopatogènia i tractament dels trastorns greus.

Aquestes tres científiques van ser entrevistades pel programa al Tot es mou de Televisió de Catalunya. Podeu veure el programa a aquest enllaç (a partir de les 2h 40min).

També teniu disponibles les fotografies de l’acte.