CRDD a escoles i instituts

Des del CRDD oferim xerrades i tallers gratuïts adreçats a la comunitat educativa per tal de fomentar la igualtat d’oportunitats i la prevenció de les violències masclistes i LGTBIfòbiques, reconduint conductes de risc i facilitant la detecció prematura de relacions abusives.

Si al vostre centre voleu treballar temes relacionats amb la prevenció de violències masclistes, les relacions igualitàries, el col·lectiu LGTBI+, o incorporar la mirada de gènere a l’aula, no dubteu a contactar amb nosaltres.

Podeu descarregar el tríptic de les activitats aquí.

La Maleta Coeducativa

Activitats per a l’alumnat d’infantil i primària, i també d’escoles bressol, on treballem amb una bateria de contes no sexistes inclosos en la Guia de contes no sexistes, que publiquem cada any per Sant Jordi.

Demana el teu taller o emporta’t la maleta al teu centre.

Taller 

La maleta al teu centre

Igualtat de gènere i prevenció de la violència masclista

Activitats per a l’alumnat de secundària destinades a treballar el mite de l’amor romàntic i les relacions de parella des d’una perspectiva de gènere, amb l’objectiu de prevenir les relaciones abusives.

Més informació

Diversitat sexual, afectiva i de gènere

Taller que gira en torn la diversitat sexual, afectiva i de gènere, promovent una mirada positiva i enriquidora, amb l’objectiu de prevenir la discriminació i l’assetjament escolar per raó d’orientació sexual, identitat o expressió de gènere.

Més informació 

Professorat i famílies

Tallers de formació especialitzada per als equips professionals de cada centre i/o famílies, per tal d’incorporar la perspectiva de gènere en la vostra metodologia i funcionament diari.

Professorat

Famílies