Campanyes de sensibilització

#CossosLliuresdHipersexualitzacio. Campanya de sensibilització envers la hipersexualització de les nenes i les dones com un tipus de violència masclista molt normalitzada a la nostra societat.

#FeinaLliuredeViolencia. Campanya contra l’assetjament sexual i per raó de sexe a l’àmbit laboral.

#NoEtQuedisEnrere. Campanya contra la bretxa digital de gènere.

Lectura del manifest contra les violències masclistes. 25N 2021

#XarxesLliuresDeCiberviolències. Campanya contra les violències masclistes a les xarxes i a internet.

Lesbianes històriques. Campanya per reconèixer i visibilitzar el paper de moltes dones lesbianes a la història i a l’actualitat.

Visibilitzem la cura: treballs de cura no remunerats. Campanya pel reconeixement i visibilització dels treballs de cura no remunerats.

Visibilitzem la cura: treballs de cura remunerats. Campanya per visibilitzar i reconèixer els treballs de cura remunerats.

La Meva Referent. Campanya per  per visibilitzar les dones, anònimes o conegudes, que han estat referents a la nostra vida. Dia Internacional de les Dones 2021.

Aquí ens rebel·lem contra les violències masclistes. Campanya contra les violències masclistes. Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones 2021.  Domàs descarregable aquí.

Fem equip contra les violències. Campanya contra les violències sexuals als esports. Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.