El servei de cura puntual d’infants és un servei adreçat a famílies amb fills i filles de 4 mesos a 12 anys, que necessiten disposar puntualment de temps lliure per conciliar la seva vida laboral, familiar i personal: fer tràmits, anar al metge, a una entrevista de feina, fer un curs de formació, o senzillament un temps personal de respir.

Les famílies poden disposar d’aquest recurs de forma puntual , prèvia demanda i disponibilitat; i amb l’objectiu de facilitar que el màxim de famílies en facin ús, s’estableix un màxim de dies i hores mensuals per infant en funció de la situació:

  • Situacions familiars no justificades: en aquests casos les famílies disposaran d’un màxim de 32 hores mensuals per infant. Les famílies nombroses i monoparentals disposaran de 44 hores mensuals per infant.
  • Situacions familiars justificades: en aquests casos, les famílies hauran d’acreditar degudament la necessitat del servei mitjançant algun justificant, i disposaran d’un topall de 60 hores mensuals per infant. Les famílies nombroses i monoparentals disposaran de 72 hores mensuals per infant.

 

Tota la informació dels centres on s’ofereix el servei i com accedir-hi en aquest enllaç.

Per  a qualsevol dubte, podeu trucar al telèfon 622 27 69 18 (laborables dl. a dv. de 9h a 14h).