Arriba el Barrejant 2021 posant el focus en la igualtat de gènere

Torna la Trobada de la Solidaritat de Sant Boi de Llobregat amb una programació que unirà novament la cultura i l’activisme, aquesta edició sota el títol “Les persones i els seus drets, primer“. Després d’un any condicionat per la situació sanitària, entre els dies 1 i 8 d’octubre la 26a edició del Barrejant recupera el format presencial en diversos espais de la ciutat.

Seguint amb el camí iniciat en l’edició del 2020, els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) sostindran el fil conductor de tota la programació d’enguany, aquest cop posant el focus en la Igualtat de Gènere, la Reducció de les Desigualtats i el Treball Digne com a eixos d’acció. Obrirà una finestra a la situació a l’Afganistan, Colòmbia, Nicaragua o l’Índia, amb la participació de persones i col· lectius que a través de la cultura i l’activisme defensen la necessitat de transformar les realitats que ens afecten, recuperant també alguns dels espectacles i actuacions d’artistes i companyies destacades de l’escena actual.

Entre les propostes, destaquem la taula rodona sobre la situació de les dones i les nenes a l’Afganistan amb Nadia Ghulam, escriptora i activista afganesa, i Mayte Carrasco, corresponsal de guerra i productora de documentals, Una conversa imprescindible per poder comprendre la situació actual del país, que tindrà lloc el dijous 7 d’octubre a les 18.30h a la Sala de Plens de l’Ajuntament i que també es podrà seguir a través del seu canal de YouTube.

Més informació i programació del Barrejant aquí.