Avís important. Mesures excepcionals contra el Covid-19

A causa de les mesures adoptades contra el Coronaviurs, s’han cancel·lat totes les activitats i les atencions presencials del Centre de Recursos i Documentacio de les Dones.

Seguirem treballant a través de vies no presencials per tal de  continuar oferint el nostre servei a la ciutadania. Per a consultes relacionades amb la nostra activitat, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu:

crdones@santboi.cat

Igualment, seguirem actives a les nostres xarxes socials (@igualtatstboi).

En situacions de confinament com la que estem vivint actualment, és important tenir present la realitat de les dones que pateixen violència masclista, i dels seus fills i filles, que estan atrapades i obligades a conviure amb el seu maltractador. Podeu trobar alguns consells i recomancions, així com telèfons gratuïts d’atenció en casos de violència masclista aq o a www.aixonoesamor.cat.

Podeu trobar els telèfons i informació d’interès en altres idiomes*:

També podeu descarregar-vos la  “Guía de actuación para mujeres que estén sufriendo violencia de género en situación de permenencia domiciliaria derivada del estado de alarma por COVID-19” elaborada pel Ministerio de Igualdad i la Guia amb consells de seguretat elaborada pels Mossos d’Esquadra.

Podeu estar al dia de totes les mesures de l’Ajuntament contra el Coronavirus aquí. També, teniu a la vostra disposició els telèfons d’atenció telefònica general de l’Ajuntament durant aquests dies de mesures excepcionals.

 

*Aquests díptics s’han finançat amb càrrec al Pacto de Estado contra la violencia de género del Ministerio de la Presidencia, Relaciones con las Cortes e Igualdad.