Cineforum ‘Tornar a començar’

En el marc del Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència, l’Ajuntament de Sant Boi organitza un cineforum amb la projecció del documental ‘Tornar a començar’ i posterior col·loqui amb la seva directora Anna Cabré Albos, física del clima i oceanògrafa.

La preocupació pel canvi climàtic i la necessitat de fer-hi alguna cosa han dut l’Anna Cabré a participar en el Homeward Bound 2019, un programa d’empoderament i formació pioner per a dones científiques que es proposa crear una xarxa mundial per treballar per la sostenibilitat del planeta. A través del mòbil, l’Anna ens obre les portes de l’expedició a l’Antàrtida (novembre de 2019), mitjançant un documental que segueix les experiències d’aquestes científiques.

La projecció del documental, codirigit també per l’Isaac Lupiáñez, tindrà lloc l’11 de febrer a les 17.30h als cinemes Can Castellet.

Les entrades són gratuïtes i estan disponibles a les taquilles dels cinemes des del dia 26 de gener a partir de les 17h (de dimecres a diumenge).