CRDD i lleure

El temps de lleure és un espai de relació i aprenentatge informal on la transmissió de valors és present en tot moment. Els esplais, caus, grups d’escoltes, entitats, clubs esportius… són agents socialitzadors en els quals és necessari incorporar la mirada de gènere i prevenir conductes de risc.

Hem de fer una anàlisi crítica de les dinàmiques internes del lleure per tal de poder ser transmissores de valors igualitaris i de participació basats en el respecte i la diversitat.

Si, des de la vostra entitat, voleu un cop de mà per tal d’incorporar la mirada de gènere en la planificació de les vostres activitats, us podeu posar en contacte amb nosaltres. Parlarem de coeducació, LGTBI+, gestió de conflictes relacionals, prevenció de violència masclista, etc.

Ens adaptarem a les vostres necessitats, tant de suport en la matèria com de formació especialitzada.

Més informació

També podeu sol·licitar tallers i xerrades gratuïtes pel vostre alumnat:

La Maleta Coeducativa

Activitats per nenes i nens de 3 a 12 anys a on treballem amb una bateria de contes no sexistes inclosos en la Guia de contes no sexistes, que publiquem cada any per Sant Jordi.

Més informació

Igualtat de gènere i prevenció de la violència masclista

Activitats per a adolescents (a partir de 12 anys)  i joves  destinades a treballar el mite de l’amor romàntic i les relacions de parella des d’una perspectiva de gènere, amb l’objectiu de prevenir les relaciones abusives.

Més informació

Diversitat sexual, afectiva i de gènere

Taller que gira en torn la diversitat sexual, afectiva i de gènere, promovent una mirada positiva i enriquidora, amb l’objectiu de prevenir la discriminació i l’assetjament escolar per raó d’orientació sexual, identitat o expressió de gènere.

Més informació