Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència

Avui, 11 de febrer, se celebra el Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència, establert per l’ONU des de l’any 2015. L’objectiu és fomentar una major participació de les dones i les nenes en la ciencia, promoure la igualtat en l’educació  i reconèixer la contribució d’aquestes dones que han col·laborat a canviar el mon i que serveixen d’inspiració a les nostres joves i nenes en un món en persisteix la bretxa de gènere en els sectors

Amb motiu d’aquesta commemoració, l’Ajuntament de Sant Boi, a través del Centre de Recursos i Documentació de les Dones, organitza  a les 17.30h als cinemes Can Castellet un cinefòrum amb la projecció del documental ‘Tornar a començar’ i un col·loqui posterior amb la seva directora Anna Cabré Albos, física del clima i oceanògrafa. 

L’Anna va participar en el Homeward Bound 2019, un programa d’empoderament i formació pioner per a dones científiques que proposa crear una xarxa mundial per treballar per la sostenibilitat del planeta. A través del mòbil, l’Anna ens obre les portes de l’expedició mitjançant un documental que segueix les experiències d’aquestes científiques. 

Les entrades son gratuïtes i estan disponibles a les taquilles dels cinemes Can Castellet.