Dia Internacional de les Nenes en les TIC

Avui es commemora el Dia Internacional  de les Nenes en les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), una jornada que té com a objectiu encoratjar les vocacions tecnològiques en les nenes i joves, així com reduir la bretxa digital de gènere que afecta les tecnologies de la informació i la comunicació.
Encara en ple segle XXI, hi ha nombrosos entrebancs per a les dones que volen emprendre una carrera en l’àmbit de la Ciència, la Tecnologia, l’Enginyeria i les Matemàtiques (STEM). Actualment, només el 17.8% de la població que té formació en àrees STEM i el 23% que hi treballa  són dones.

L’Ajuntament de Sant Boi se suma a aquesta commemoració reivindicant el paper de les nenes i les dones en el món de la ciència i la tecnologia i  visibilitzant la bretxa digital de gènere existent. Amb aquest objectiu, ha organitzat la segona edició de La Tecnòloga, amb un munt d’activitats per a tots els públics que es duran a terme al llarg de tot l’any i que podràs anar seguint a través de les nostres xarxes socials @igualtatstboi.