Homenatge a les dones professionals dels treballs de cura remunerats

En el marc del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, l’Ajuntament retrà homenatge a les dones de totes les edats que visquin i/o treballin a Sant Boi i que es dediquin o s’han dedicat professionalment de forma remunerada a la cura.

Seran, doncs, totes aquelles dones dels perfils professionals següents: auxiliar de gerontologia, auxiliar per a l’atenció personal de persones amb discapacitat, assistentes d’atenció domiciliària, assistentes personals o tècniques auxiliars de persones amb dependència, vetlladores d’infants i adolescents amb necessitats especials, professionals d’atenció telefònica dels serveis de teleassistència, gerontòlogues, cuidadores no professionals reconegudes per la Llei de Dependència, doules, auxiliars de la llar, terapeutes ocupacionals, tècniques d’animació sociocultural, ludotecàries o mainaderes.

L’acte tindrà lloc el dia 9 de març a les 18h a Cal Ninyo (c. Joan Bardina, 44). Les dones que respongueu a aquestes característiques podeu posar-vos en contacte amb l’Ajuntament per telèfon 936.351.226 o per correu: protocol@santboi.cat.