Homenatge de Sant Boi a les dones dels àmbits de la seguretat, la protecció  i les emergències

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, l’Ajuntament de Sant Boi ha homenatjat les dones professionals  dels àmbits de seguretat, protecció i d’emergències.

L’homenatge, que ha estat presentat per l’actriu Itziar Castro amb l’acompanyament musical de la violista Pepi Izquierdo, ha tingut lloc a la sala d’actes de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer amb la participació d’una trentena de dones vinculades a Sant Boi que han treballat o treballen en feines vinculades a aquests sectors professionals.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, Lluïsa Moret, la regidora d’Igualtat, Feminismes, Reforma Horària i Ocupació, Sensi Domínguez, i la regidora de  Seguretat Pública, Cristina Muñoz.

L’alcaldessa ha recordat que es tracta de “un col·lectiu clarament invisibilitzat i molt masculinitzat” i ha dit que, per tant, “cal reivindicar el seu dia a dia, trencant barreres masclistes i sostres de vidre”. La presència de les dones és clarament minoritària en els cossos de seguretat i, encara més, en llocs de responsabilitat.

Podeu descarregar totes les fotos de l’homenatge, i dels altres actes del 8M, aquí.