Programació activitats 8 de març

El 8 de març commemorem el Dia Internacional de les Dones, una jornada de reflexió i reivindicació dels drets de les dones en totes les esferes de la vida pública i privada. L’Ajuntament de Sant Boi i el teixit associatiu de dones de la ciutat duran a terme diverses activitats durant de tot el mes de març, adaptades a la situació actual de pandèmia, i que podreu trobar a la programació.

Entre elles, destaca la campanya La Meva Referent, una campanya per visibilitzar les dones, anònimes o conegudes, que han estat referents a la nostra vida.

La campanya convida a tothom a publicar a les xarxes socials una foto, o una cita, o una gesta, d’una dona que hagi estat referent per a nosaltres amb el hashtag #LaMevaReferent.

Per a tu, qui és la teva referent?

Participa-hi. Reconeix les dones de la teva vida.

ALTRES CAMPANYES DESTACADES

La segona campanya reivindicativa que organitza Sant Boi al voltant de les commemoracions del 8M és la campanya  #VisibilitzemLaCura, un reconeixement col·lectiu als treballs de cura, remunerats i no remunerats, majoritàriament fets per dones, imprescindibles per a la vida i sovint invisibilitzats i menystinguts socialment i econòmicament.

La tercera campanya és #NoEtQuedisEnrere  vol conscienciar sobre la bretxa digital de gènere i fomentar la igualtat d’oportunitats mitjançant l’ús de les eines digitals.

Aquestes campanyes les podreu seguir a les nostres xarxes socials @igualtatstboi.

CINEMA ONLINE

La programació d’activitats del 8 de març també  inclou la  projecció de la pel·lícula ‘Mary Shelley’ (sobre la creadora del personatge de Frankenstein), el divendres 12 de març a les 22h a través de la plataforma Benece Online dels cinemes Can Castellet. Podreu connectar-vos de manera gratuïta i directa en aquest enllaç.

Els infants també podran visionar la pel·lícula d’animació ‘Àgata, la meva veïna detectiva‘, des de les 16h del dia 12  fins a les 16h del dia 14 de març. També es podran connectar de manera gratuïta i directa en aquest enllaç.