Lectures recomanades del mes

El sol y sus flores

Autoria: Rupi Kaur

Editorial: Seix Barral

Any: 2018

Sinopsi:

Segon i poderós poemari d’aquesta autora best-seller. Dividit en cinc moviments (pansir; caure; arrelar; créixer; florir), aquest poemari va des de les profunditats d’un desamor i el dolor que comporta fins a la força i l’alegria que poden florir després d’aquest patiment. Un vibrant i transcendental viatge sobre el creixement i la curació, la descendència i l’honor per les arrels d’un mateix, l’expatriació i la recerca de la llar en un mateix.

Voy a ser asertiva: Utiliza tu inteligencia emocional para autoafirmarte

Autoria: Olga Castanyer i Olga Cañizares

Editorial: Conecta

Any: 2018

Sinopsi: 

En el terreny personal i professional, les dones ens enfrontem a diari a situacions en què la manca d’assertivitat ens porta a recórrer a formes d’expressió excessivament agressives que anul·len el nostre missatge, o bé acabem per callar davant el temor de provocar un conflicte.

‘Voy a ser asertiva’ és un manual  pràctic que exposa les competències bàsiques per desenvolupar l’autoestima i l’assertivitat femenines.

No m’agrada com sóc

Autoria: Alma Brami

Editorial: Tramuntana

Any: 2017

Sinopsi: 

Què ens passa quan comencem a canviar? A mi no m’agrada com sóc. Voldria ser com la Sònia, la meva millor amiga. Amb bonics cabells rossos i llisos. És tan fina, tan gran, tan…