Lectures recomanades del mes

Mi marido me pega

lo normal

Autoria: Miguel Lorente

Editorial: Planeta

Any: 2012

Sinopsi:

Com pot una dona arribar a pensar que és normal que el seu marit la maltracti? Aquest llibre analitza l’agressió a la dona en una realitat quotidiana, despullant-la de mites i justificacions, i respon a aquestes i altres preguntes des d’una perspectiva mèdica i legal, però també moral, ja que, com afirma l’autor «moltes de les bigues de la nostra societat estan podrides».

Lola Vendetta. Más vale lola que mal acompañada

Lola Vendetta. Más vale Lola que mal acompañada Lumen Gráfica: Amazon.es: Riba Rossy, Raquel: Libros

Autoria: Raquel Riba Rossy

Editorial: Lumen

Any: 2017

Sinopsi:

Una divertida novel·la gràfica que narra les aventures de la Lola Vendetta, una jove sense pèls a la llengua, que utilitza una katana per a acabar amb les injustícies.
Si no et donen por les revolucions i estàs a favor de les evolucions, aquest és el teu llibre.
Lola Vendetta potser té pèls a les cames, però no té ni un a la llengua. És una jove al·lèrgica a les injustícies, irreverent i mordaç, que s’enfronta a tot lo que no li agrada de la vida, començant pels homes que no la respecten, no l’escolten o no la diverteixen. Lola utilitza la sàtira amb la mateixa mestria amb la que utilitza la katana davant les adversitats.
Després de lliurar-se d’una relació avorrida i monòtona, Lola ha d’afrontar la seva vida com a soltera i trobar dins de si mateixa el que havia buscat en l’altre: l’acceptació i l’amor propi.
Durant aquest procés de coneixement, l’afilada i contundent Lola Vendetta oferirà al lector moments tant per el riure com per a la reflexió.

L’Artur i la Clementina

L'Artur i la Clementina

Autoria: Adela Turin

Editorial: Hipotesi

Any: 2013

Sinopsi:

De la mítica col·lecció “A favor de las niñas”, és una història fabulada que reivindica el rol femení dins la societat, lluita contra els estereotips sexistes i denuncia la discriminació. Perquè avui dia es necessiten encara obres sobre la coeducació i la igualtat.

L’Artur i la Clementina, dues tortugues, es casen i van a viure a la vora del llac. La Clementina inicia la nova etapa plena d’il·lusions i plans però aviat l’Artur s’encarregarà de treure-li del cap les seves idees, menyspreant els seus plans i anul·lant la seva personalitat fins que la Clementina diu prou.