Lectures recomanades del mes

Desayuno en Júpiter

 

 

Autoria: Andrea Tomé

Editorial: Plataforma Neo

Any: 2017

Sinopsi:

L’únic que Ofelia i Amoke tenen en comú son Virginia Wonnacott (una excèntrica o solitaria novelista de noranta-dos anys), l’Associació Hiraeth (una peculiar ONG) i la sensació de no tenir una vida complerta.

Quan Virginia Wonnacott ofereix feina a Ofelia com la seva assistent personal, els mons d’aquestes dos noies s’ajunten. A través de discusions, llibres de segona mà, cartes i WhatsApps de matinada, Ofelia i Amoke inicien un viatge per trobar un futur que no sabien que existia i descobrir els sentiments de la una cap a l’altra.

El azul es un color cálido

 

 

Autoria: Julie Maroh

Editorial: Glénat Editions, Arsenal Pulp Press

Any: 2010

Sinopsi: 

El blau és un color càlid é suna novel·la gràfica dibuixada per la història francesa Julie Maroh. En ella es narra la història d’amor entre dos dones franceses a l’inici de la dècada del 2000, i la protagonista descriu els seus sentiments davant temes com el primer amor i l’acceptació de la homosexualitat.

 

El fil invisible

 

 

Autoria: Miriam Tirado

Editorial: B de Blok

Any: 2020

Sinopsi: 

La Nura ha descobert el secret que amaga el melic. Ara ja sap que en surt un fil invisible que la uneix a totes les persones que més s’estima: la mare, el pare, els avis, els tiets, els cosins, els amics…

S’ha acabat tenir por quan no estiguin amb ella perquè sap que aquest fil la lliga a ells més enllà del temps i de l’espai i que els connecta sempre!

Un conte sobre els vincles que ens uneixen amb els qui més estimem, i sobre com, sovint, les coses més importants són aquelles que no es veuen.