Lectures recomanades del mes

Educar niñas: Cómo ayudar a tu hija a convertirse en una mujer sabia, fuerte y segura

 

 

Autoria: Steve Biddulph

Editorial: Alba editorial

Any: 2014

Sinopsi: 

Després del gran èxit d’“Educar niños” el seu autor es centra en les nenes. Des del seu punt de vista “son les que actualment viuen en un mon que tendeix a minvar la seva confiança i les fa perdre les seves vides”. A “Educar niñas” descobriras les cinc etapes de la infància i a com ajudar a la teva filla a crèixer des de la infància fins a l’edat adulta, com donar-li confiança i seguretat, ajudar-la a reforçar amistats i confiar en si mateixa. Aquest llibre tracta tots i cadascun dels temes més actuals: l’assatjament, els transtorns alimentaris, la imatge corporal, l’alcohol, l’ús d eles xarxes socials i les relacions satisfactòries amb els nois.

¿Qué pacha, mama?

 

 

 

 

Autoria: Raquel Riba Rossy

Editorial: Lumen

Any: 2018

Sinopsi: 

Hi ha moltes maneres de ser mare i d’altres de ser filla, així que digue’m com estimes a la teva mare i et diré qui ets.

Decidida a descobrir d’una vegada la seva identitat, Lola Vendetta torna disposada a tallar definitivament, amb l’ajuda de la seva catana, el cordó umbilical i empendre ella sola, el camí de la Revolució Femenina.

Magdalenes amb problemes

 

 

 

Autoria: Ana Bergua

Editorial: Proteus

Any: 2012

Sinopsi: 

En Pau és un noi normal i corrent però està patint assetjament escolar (bullying), i no sap com afrontar-ho. Com et pots desfer d’uns nois que t’estan fent la vida impossible? Potser la clau es troba amagada en una recepta de magdalenes … Narrat en primera persona, el protagonista ens va explicant tots els seus sentiments i preocupacions, fins a trobar una solució.