Lectures recomanades del mes

Estic estupenda! Que ja tenim una edat i altres tonteries

Estic Estupenda! Que Ja Tenim Una Edat I Altres Tonteries: Amazon.es: Gu, Raquel: Libros

Autoria: Raquel Gu

Editorial: Angle Editorial

Any: 2017

Sinopsi:

Estic estupenda! és un llibre positiu, pensat per riure’ns de nosaltres mateixes i prendre’ns la vida una mica menys seriosament; perquè el que de debò importa ho portem millor del que creiem, i perquè, com va dir la Núria Pompeia, amb humor es diuen les coses d’una manera més civilitzada.
Si cada persona és un món, els 40 són una dimensió particular de cadascú. Aquestes vinyetes en retraten una part; potser no t’hi reconeixeràs, potser sí… I si és així, riu tranquil·la, que les arrugues de riure són molt afavoridores.

 

La historia de mis tetas

 

 

Autoria: Jennifer Hayden

Editorial:  Reservoir Books

Any: 2016

Sinopsi:

Jennifer Hayden es va adonar que els seus pits podien explicar la història de la seva vida quan li van diagnosticar un càncer de mama als 43 anys. I així ho va reflectir en aquesta novel·la gràfica, en la que narra amb enginy, sarcasme i sentit de l’humor hilarant la seva vida i la seva història de superació.

Primer van ser els petits protagonistes d’una adolescència acomplexada; més tard, el centre de les seves primeres relacions amoroses; després van tenir un paper enorme durant la maternitat. Fins que de cop van començar a representar sentiments diversos, des de l’esperança i la por, a l’orgull i la vergonya.

 

Frida Kahlo

 

Petita i gran Frida Kahlo

 

Autoria: Maria Isabel Sánchez Vergara

Edita: Alba Editorial (Col·lecció Petita & Gran)

Any: 2015

Sinopsi:

Frida Kahlo és la pintora més destacada de la història de l’art mexicà, i una de les grans artistes del segle XX. Els quadres personals i femenins, i la personalitat independent i rebel van ajudar Frida a superar la malaltia i l’accident que van marcar-li la vida. Un exemple de tenacitat, lluita i valentia que avui segueix inspirant milions de dones.

El segon títol d’una col·lecció de contes amb els quals nenes i nens descobriran qui eren i què van aconseguir les dones més importants de l’història contemporània. Dissenyadores, pintores, aventureres, cientifiques… Dones úniques i meravelloses de les quals aprendre i amb les quals identificar-se. Dones que, com la Frida, van convertir el seu somni en una gran història.