Programació 25N 2021

S’acosta el 25N, el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, una jornada de reivindicació i rebuig de totes les violències que patim les dones pel sol fet de ser-ho.

Aquest any continuem amb la campanya ‘Aquí ens rebel·lem contra les violències masclistes’, sumant-nos totes i tots contra les violències masclistes i convidant  a les veïnes i veïns de Sant Boi a penjar als seus balcons i finestres un domàs amb el lema de la campanya, i a publicar les seves fotos a les xarxes socials amb el hashtag #25NRebel i etiquetant a @aixonoesamor_stboi. Els domassos es podran recollir gratuïtament des del 16 al 24 de novembre als mercats municipals, fins esgotar existències.

Entre les activitats programades, podem trobar:

  • 17 de novembre a les 17.30h a Cal Ninyo

Lectura de contes infantils contra les violències masclistes de l’escriptora Gemma Lienas amb il·lustracions en directe amb la il.lustradora Raquel Gu. Inscripcions aquí.

 

  • 19 de novembre a les 18.30h als Cinemes Can Castellet

Cineforum amb el documental ‘Biografía del cadáver de una mujer’ i posterior col·loqui amb la seva directora, Mabel Lozano. Entrada gratuïta amb reserva prèvia a les taquilles dels cinemes Can Castellet a partir del 10 de novembre.  Servei de guarda d’infants amb la projecció de la pel·lícula infantil ‘La vida d’en carbassó’.

 

  • 23 de novembre de 9.30 a 13h a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer

Jornada:  Pornografia, una forma de violència sexual. Jornada dirigida especialment a professionals dels àmbits vinculats al Circuit local d’actuació vers la violència masclista, entitats i institucions de l’àmbit social, sanitari, educatiu i del lleure. Inscripcions aquí

 

  • 25 de novembre a les 17.30h

‘Alcem la veu contra les violències masclistes’. Sortida cap a la manifestació unitària per commemorar el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, a Barcelona (servei d’autocars. Places limitades)

 

  • 28 de novembre a les 9.30h

8a Marxa del Baix Llobregat contra la violència masclista. Sortida des de la plaça de l’Ajuntament i arribada al Parc Torreblanca (Sant Feliu de Llobregat). Organitza: Consell Comarcal del Baix Llobregat.  Inscripcions aquí.

 

Tota la informació la podeu trobar al díptic de la programació.