Programació 8 de març Dia Internacional de les Dones 2019

Ja s’apropa el 8 de març Dia Internacional de les Dones, i volem posar a la vostra disposició el díptic amb totes les activitats i accions que organitzen a Sant Boi de Llobregat diverses associacions i institucions. Hi trobareu exposicions, xerrades, tertúlies literàries… i moltes altres activitats. No us ho perdeu!

Podeu accedir al programa clicant aqui

Dinar intercultural

Com ja es tradició des de fa molts anys, l’Associació de Dones El Farah i l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat amb la col·laboració del Consell Municipal de les Dones organitzen el Dinar Intercultural. Enguany tindrà lloc a Can Masallera el dimecres 6 de març a les 14h. El preu de les tiquets és de 3€ i els podeu adquirir al CRDD.

Ofrena floral al monument de la dona treballadora

El dimecres 6 de març a les 17h tindrà lloc al C/Eduard Toldrà, s/n (Barri Ciutat Cooperativa- Molí Nou) la lectura del manifest i l’ofrena floral al monument de la dona treballadora.

Homenatge a les dones Jubilades

Enguany, es farà l’homenatge a les dones jubilades del municipi per tal de reconèixer la seva tasca.

Volem posar en valor el treball remunerat i no remunerat realitzat per les dones que, actualment estan jubilades. Volem reconèixer la feina que han fet, i que encara fan aquestes dones en la nostra societat en general i al nostre municipi, en particular. Ja que són tasques imprescindibles per al sosteniment de la vida i la societat però, poc reconegudes.

L’acte tindrà lloc el dijous 7 de març a les 18h al Complex Esportiu Municipal Pau Gasol (c/Lluis Companys, 23) i inclou servei de guarda d’infants.

Cinefòrum: The wife (La buena esposa)

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, us convidem a la projecció de la pel·lícula “The wife (La buena esposa)” basada en la novel·la homònima de Meg Wolitzer. Sera el dimarts 12 de març als Cinemes Can Castellet (c. Jaume I, 32) a les 18h.

Els infants que us acompanyin també podran veure la pel·lícula d’animació Mi vecino Totoro a una de les sales del mateix cinema, on hi haurà servei gratuït de guarda d’infants.

Podeu passar a recollir les vostres invitacions a:

  • Servei d’Informació Juvenil (Can Massallera): dilluns i divendres de 10 a 14h, i dilluns a dijous de 16 a 20h.
  • Centre de Recursos i Documentació de les Dones (Can Jordana): de dilluns a divendres de 10 a 13h, de dilluns a dijous de 17 a 20h.

Per a qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb el CRDD

Matins: de dilluns a divendres de 10 a 13h Tardes: de dilluns a dijous de 17 a 20h
Adreça: c/Ebre, 27, Edifici Can Jordana Telèfon de contacte: 93 635 12 00 ext: 156