Programació 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Aquest 8 de març de 2020, per tal de commemorar el Dia Internacional de les Dones, l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i el teixit associatiu de dones de la ciutat, duran a terme diverses activitats obertes a la ciutat que podreu trobar a la programació.

Entre els actes previstos, destaquen l’acte central d’homenatge a les dones que es dediquin o s’hagin dedicat professionalment a la ciència, que tindrà lloc el 4 de març a les 18h a Can Massallera i la projecció de la pel·lícula ‘Próxima’ el 5 de març a les 18h als cinemes Can Castellet, que narra la història d’una austronauta i mare soltera d’una nena, que veu trontollar el seu rol de mare i la seva relació amb la filla quan és seleccionada per una missió espacial d’un any de durada.

A més, les persones que ho desitgin podran sumar-se a la comitiva per participar a la manifestació unitària de Barcelona, que sortirà amb autocar (places limitades) a les 16.00h des de l’aparcament de l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya Sant Boi (c. J. Torras i Bages).

El podeu descarregar aquí.