Programació dels actes de commemoració del 25N

S’acosta el 25N, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, una jornada de reivindicació i rebuig de totes les violències que patim les dones pel sol fet de ser-ho.

Aquest any, Sant Boi abordarà un tipus de violència masclista molt normalitzada a la nostra societat:   la hipersexualització de les dones, adolescents i nenes i les seves conseqüències. En aquesta línia, l’Ajuntament llança la campanya #CossosLliuresdHipersexualització, que podreu seguir a les nostres xarxes @aixonoesamor_stboi i @igualtatstboi a partir de l’1 de novembre.

Igualment, tornem a fer visible el rebuig col·lectiu contra les violències masclistes penjant als  balcons i finestres el domàs amb el lema de la campanya d’anys anteriors  ‘Aquí ens rebel·lem contra les violències masclistes’. Si encara no tens el teu domàs, pots anar a recollir-lo  a Can Jordana (c. Ebre, 27), fins esgotar existències, a partir del 14 de novembre i fins el 24 de novembre (de dilluns a dijous de 9h a 20h i els divendres de 9h a 15h).

Entre les activitats programades, destaquen:

  • 24 de novembre a les 12h. Concentració i lectura del manifest contra les violències masclistes a la plaça de l’Ajuntament.
  • 25 de novembre a les 17.30h. ‘Alcem la veu contra les violències masclistes’. Sortida cap a la manifestació unitària de Barcelona per commemorar el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones (Servei gratuït d’autocar. Places limitades)
  • 26 de novembre a les 9.30h. X Marxa del Baix Llobregat contra la violència masclista. Sortida des de la plaça de l’Ajuntament i arribada al Parc Torreblanca (Sant Feliu de Llobregat). Organitza: Consell Comarcal del Baix Llobregat.  Inscripcions
  • 26 de novembre a les 19h al teatre Cal Ninyo (c. Major, 43). Teatre i col·loqui: Girls like that, Noies d’aquestes, obra d’Evan Placey que parla de la discriminació de gènere, l’assetjament escolar i el mal ús de xarxes socials entre adolescents. Entrada gratuïta amb reserva prèvia a www.entrapolis.com
  • 29 de novembre de 9.30 a 13h a Cal Ninyo (c. Major, 43). Jornada:  Dictadura de la imatge, violència estètica i hipersexualització. Dirigida a professionals  dels àmbits vinculats al Circuit local d’abordatge de les violències masclistes,entitats i institucions dels àmbits social, sanitari, educatiu, lleure i comunicació. Inscripcions 

Podeu descarregar la programació amb la informació de totes les activitats aquí.