Servei de baixada a demanda per a dones i menors de les línies N20 i N13

L’Ajuntament i l’AMB han presentat aquest dimecres, 7 de febrer, el conjunt de millores i novetats que s’estan incorporant de forma progressiva i continuada al servei de Bus Metropolità de Sant Boi. L’acte ha comptat amb l’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret, i amb el vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l’AMB, Carlos Cordón.

Entre les novetats destaca el servei de baixada a demanda a tot el terme municipal, a partir de l’1 de març,  de les línies del Nitbus,  la N13 i la N20 (nova línia de connexió ràpida entre Sant Boi i Plaça Catalunya de Barcelona).  Aquest servei s’adreça a persones en situació de vulnerabilitat, preferentment dones i menors d’edat, que podran demanar baixar fora de les parades delimitades als recorreguts. Caldrà avisar prèviament el personal de conducció, que aturarà el vehicle en el lloc més pròxim i segur, sempre en un tram urbà i al costat de la vorera o sobre un pas de vianants.

La baixada a demanda ja funciona actualment en algun tram de la línia N13, però des de març ho farà a les dues línies i al llarg de tot el seu recorregut al municipi.

Més informació sobre la resta de millores i novetats aquí.