Jornada ‘Reptes i oportunitats entre dones i homes en el nou mercat de treball’

Sota el lema #Weareone #SomosUna #SomUna, la seu del Consell Comarcal va acollir al mes de març l’acte de presentació del 6è Congrés de les Dones del Baix Llobregat, acte que va donar el tret de sortida a un procés precongressual, que culminarà el 4 i 5 de novembre, amb la celebració del congrés a Cornellà de Llobregat.

En una comarca declarada feminista, amb una llarga trajectòria en el desenvolupament de polítiques públiques per la igualtat de gènere, i on el moviment feminista continua més viu que mai, el 6è Congrés de les Dones permetrà omplir la comarca de debats, espais de participació i reflexió entorn als diferents àmbits que estructuren el Congrés.

L’Ajuntament de Sant Boi organitza, com a subseu del congrés,  la jornada ‘Reptes i oportunitats entre dones i homes en el nou mercat de treball‘, que tindrà lloc el dijous 9 de juny a les 9h a Cal Ninyo.

La presentació serà a càrrec de la Lluïsa Moret, Alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, de la Vicky Castellanos, Consellera de Feminisme, Gent Gran i Diversitat Sexual i de Gènere del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

L’ aforament és limitat i caldrà fer inscripció prèvia a través del formulari que trobareu en aquest enllaç.

Programa de la jornada