Visibilitzem-nos!

Avui, 8 de març,  commemorem  un any més el Dia Internacional de les Dones, una jornada de reflexió i reivindicació dels drets de les dones en totes les esferes de la vida pública i privada

Coincidint amb aquesta jornada, l’Ajuntament posa en marxa el Cercador d’expertes de Sant Boi de Llobregat amb l’objectiu de visibilitzar els talents i els sabers de les dones santboianes. Per mitjà d’un portal web, totes les dones vinculades a Sant Boi poden crear-se el seu perfil i compartir talents, sabers i establir contactes, tant si n’exerceixen una professió remunerada o no. La nova eina, per tant,  busca posar en comú dones referents i dones que s’ofereixen per ser-ho.

La iniciativa recull l’esperit i el resultat de la campanya La meva referent, posada en marxa fa un any en
temps de pandèmia, amb l’objectiu de visibilitzar el conjunt d’expertes de la ciutat per promoure la igualtat.

Una eina senzilla i útil

El cercador disposa d’una interfície molt fàcil d’utilitzar, amb un formulari per donar-se d’alta com a referent i un menú de matèries des d’on accedir a les expertes per trobar, per exemple, una científica o una cosidora, entre moltes altres opcions. Les dones inscrites podran fer servir el nou portal per iniciar col·laboracions de tota mena, com ara el desenvolupament de treballs comunitaris o professionals.