Guia de contes coeducatius 2020

Ja teniu disponible la nova Guia de contes coeducatius  2020,  on podreu trobar 18 obres de literatura infantil i juvenil, classificades segons els diferents nivells d’edats. Com a novetat d’aquest any, a més de contes, podreu trobar també  còmics i novel·la gràfica. Totes les obres tonen un contingut coeducatiu en el sentit que qüestionen els estereotips de gènere, ofereixen una visió crítica de les relacions entre dones i homes,  visibilitzen les aportacions i lideratges de les dones, afavoreixen la corresponsabilitat i el respecte a la diversitat.

Tots els contes i còmics que figuren en aquesta guia els podreu trobar a les llibreries de Sant Boi a través de Llibreries Obertes.

  • ABACUS Sant Boi de Llobregat
  • LLIBRERIA PAPERERIA BARBUS
  • PAPERERIA I LLIBRERIA ISART

Aquest Sant Jordi 2020 serà diferent als que hem viscut fins ara. Donades les mesures excepcionals contra el Covid-19, les parades i signatures de llibres s’han ajornat, i el Gremi de Llibreters preveu poder celebrar-ho abans de les vacances d’estiu. Tot i així, no hi ha cap data concreta perquè no se sap com evolucionarà la pandèmia. Per aquest motiu, hi hauran activitats virtuals o digitals alternatives el mateix 23 d’abril, segons les restriccions del moment.