Nova programació d’activitats i formació pel darrer trimestre de l’any

S’acaba l’estiu i comencem el mes de setembre amb nova programació d’activitats i formacions organitzades pel Centre de Recursos i Documentació de les Dones.

Per aquests darrers mesos de l’any, trobareu tallers d’habilitats personals i creixements personal, webinars i formacions online, així com un club de lectura feminista. Teniu disponible tota la informació al tríptic de la programació.

El proper 1 de setembre, a partir de les 10h, s’obriran les inscripcions de les primeres activitats i formacions que tindran lloc entre els mesos de setembre i octubre.

Totes les inscripcions es realitzaran exclusivament de manera online. Per a qualsevol consulta, us podeu dirigir a nosaltres a través del correu crdones@santboi.cat o a través del telèfon 93 635 12 00 (ext. 156 / 436).

Donada la situació de pandèmia, totes les activitats presencials  estaran subjectes a posibles canvis en funció de les mesures sanitàries del moment. Les que no es puguin realitzar de manera presencial es faran en línia, informant a les persones inscrites uns dies abans.