Sant Jordi, edició 2022

El dia 23 d’abril la ciutat tornarà a viure la diada de Sant Jordi al carrer, tal com mana la tradició. La rambla Rafael Casanova i la plaça de l’Ajuntament seran els espais centrals de la celebració, amb llibres, roses i activitats per compartir en família durant tot el dia.

Contes i còmics coeducatius

Des del Centre de Recursos i Documentació de les Dones hem preparat una nova edició de la Guia de contes i còmics infantils i juvenils que entenem que tenen contingut coeducatius en el sentit que:

  • Qüestionen els estereotips de gènere
  • Ofereixen una visió crítica de les relacions entre els homes i les dones
  • Afavoreixen la corresponsabilitat i la valoració de les tasques de cura
  • Visibilitzen les aportacions i els lideratges de les dones
  • Afavoreixen el respecte a la diversitat i el desenvolupament de l’autoestima

Tots els contes i còmics que figuren en aquest tríptic els podreu trobar a les llibreries de Sant Boi (Abacus Cooperativa, Barbus i J.Isart), així com a les seves parades a la Rambla Rafael Casanova durant la diada de Sant Jordi.

 

Activitats familiars i infantils

Entre les activitats familiars i infantils, des de les 9 fins a les 21h estarà disponible un espai de lectura familiar a la plaça de l’Ajuntament, on els infants, acompanyats i acompanyades de les seves famílies, podran gaudir de la lectura dels contes i còmics que trobareu a la guia d’aquest any 2022 i d’anys anteriors.

Per la tarda, en la mateixa plaça de l’Ajuntament, en horari de 17 a 19h, els infants també podran participar en un taller pensat per promoure la igualtat entre dones i homes.

 

Consulta les activitats a AgendaSB.info